– Jag är glad att Agria fortsätter stötta mig i min karriär. Det är skönt att ha en partner som agerar långsiktigt och tror på mig som ryttare, säger landslagsryttaren Douglas Lindelöw som nu förnyar sitt avtal med Agria Djurförsäkring.

Den 25-åriga Douglas Lindelöw är en av få unga världsryttare som stannat kvar i Sverige, och trots det skaffat sig en helt fantastisk meritlista. Tidigare i år visade han framfötterna vid världscupen i Las Vegas och tog sig till final vid europamästerskapet i Aachen. Nu satsar han fullt med sikte på EM i Göteborg 2017.

– Douglas är en fantastik förebild för yngre ryttare som trots sin unga ålder redan visat att det går att göra en internationell karriär. Hans engagemang, energi och personlighet är en stor tillgång för oss under event, tävlingar och vid clinics, men också som ambassadör för Agrias Ponnyklubb, säger Stefan Fur, affärsområdeschef för Häst och Lantbruk, AgriaDjurförsäkring.

Vem minns inte årets kamelrace på Falsterbo Horse Show, den fullsatta clinicen på K1 i Stockholm tillsammans med Rolf-Göran Bengtsson, Angelica Augustsson och Jens Fredricson - där den okända, känsliga hästen snart kunde lösgöras och fokusera på sin uppgift under Douglas – eller autografköerna vid Stockholms International Horse Show och Gothenburg Horse Show?

Agria fortsätter också med sitt stöd med landslagsrabatt till ryttare i de sex olika landslagen samt hästägare som är ambassadörer för svenskfödda hästar.

– Eftersom Sverige och Göteborg är värd för EM 2017 är det extra roligt om vi kan bidra till ett starkt startfält med svenska hästar och ryttare, säger Stefan Fur.