Trygg mobillösning för djurägare uppmärksammas

Agria Djurförsäkrings första hjälpen-guide för djur i mobilen fick under gårdagen pris på Swedish e-learning awards. I tuff konkurrens ansåg juryn att Agria identifierat och tillfredställt behovet av snabba råd vid olycksfall till en tydlig målgrupp.

I september lanserade Agria en första hjälpen-guide för djur i mobilen. Den ger råd och tips om hur man ska agera om djuret blir sjukt eller skadat. Nu uppmärksammar även branschen inom interaktiv utbildning tjänsten genom att ge den 2: a pris i kategorin ”Bästa mobile learning” på den årliga Swedish e-Learning Awards galan som gick av stapeln igår den 17 mars.

– Det känns otroligt kul att branschen uppmärksammar och belönar vår satsning på kunskap och kommunikation med våra kunder, berättar en glad Cecilia Winter, kundvårdsansvarig på Agria Djurförsäkring.

Sjukdomar och olyckor händer sällan när man är beredd. Med Agrias Djurguide får du enkelt råd genom mobilen tills du hinner få kontakt med en veterinär. Djurguiden instruerar både med text och bild hur man bör agera.

– Det här är ett helt unikt sätt att ge råd och förebygga skador. Vi hoppas att många djur snabbare får rätt hjälp och att ägarna känner sig tryggare med denna nya tjänst, fortsätter Cecilia Winter.

Juryn bedömde bland annat interaktivitet, pedagogiskt nytänkande, upplevelse och måluppfyllelse och juryns motivering löd:

”Agria har identifierat behovet av snabba råd vid olycksfall och sjukdomar hos djur och tillfredställt detta för över 10 000 djurägare. En lösning med tydlig målgrupp där mobilen är en utmärkt kanal. En bred lösning som fungerar oberoende av telefonmodell.”

Swedish e-Learning Awards är en tävling för branschens bästa utbildningsprojekt. Här kan beställare och leverantörer nominera sina bästa utbildningsprojekt i olika klasser.

För mer information och pressbilder, besök agria.se.