Hästartisten Tobbe Larsson delar med sig av sina kunskaper

Kommunikation som grund i allt umgänge med hästar – det är den röda tråden som går genom hästartisten Tobbe Larssons turné. Mellan den 15-19 oktober håller han clinic i Jönköping, Linköping, Strömsholm och Kalmar.

Tobbe skrev hästhistoria med sitt öppningsnummer i Europas största hästshow Apassionata och är även TV-aktuell med programserien Ponnyakuten som börjar sändas i SVT i januari.

Nu delar han med sig av sina kunskaper till andra hästälskare i alla åldrar och visar steg för steg på sina egna hästar hur man bygger upp ett framgångsrikt samarbete. Mycket av hans kunskaper bottnar i att förstå hästens sätt att kommunicera; något som är oerhört viktigt i samspelet mellan häst och människa.

Sedan i våras har Agria Djurförsäkring och Tobbe Larsson ett samarbete som i längden ska leda till en mer glädjerik samvaro med hästar.

– Att Tobbes kunskaper sprids till fler hästägare tror vi på Agria Djurförsäkring ökar tryggheten och förståelsen för hur hästen tänker och agerar. På så vis kan flera olyckor förebyggas, säger Stefan Fur, Agria Djurförsäkring.

Samarbetet mellan Agria och Tobbe Larsson handlar om just det – att öka kunskapen om hästens sätt att tänka och kommunicera.

Därför får alla Agriakunder 25 procent rabatt på biljettpriset till Tobbes clinic. Tid och plats: 15 oktober kl 19.00, Jönköpings Fältrittklubb17 oktober kl 13.00, Linköpings Fältrittklubb 18 oktober kl 14.00, Ridskolan Strömsholm 19 oktober kl 19.00, Kalmars nya Ridcenter.

Kontakt


Stefan Fur
, affärsområdeschef
070-699 53 41