Ponnyklubbens vänner

Agrias Ponnyklubb tycker det är viktigt att ha vänner. Vänner hjälper varandra och vänner är till för att ha kul ihop med. Vi samarbetar och har kompisar runt om i landet. Vi försöker tänka på vad som kan gynna er, våra medlemmar, vad ni vill ha. 

Hööks

Hööks Hästsport är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett stort sortiment med allt för ryttare, häst och hund. De har butiker i nästan hela Sverige men de har även webbutik så man kan handla när man har tid själv.
Hööks sänder med ett erbjudande i ponnyklubbens välkomst-kit.
Vi samarbetar med Hööks och kommer ha butikskvällar med särskild inriktning för ponnyklubbens medlemmar. Mer information kommer på förstasidan om när de kommer vara och i vilka butiker. 

Här kommer du till deras sajt

Citygross

Matkedjan Citygross finns runt i hela landet med stort utbud av matvaror till låga priser. Citygross är ofta med på ponnyklubbens evenemang och stå för fika till våra fikasugna besökare vilket vi är mycket glada för. 

Citygross hemsida hittar du här

Glitter

Glitter är affären där du hittar alla accessoarer som du kan tänkas vilja ha. Även Glitter skickar med en present i vårt medlemskapaket, som du kan använda antingen på dig själv, eller varför inte på din häst för att få hjälp med att ordna frisyren?

Glitters hemsida hittar du här