Välkommen på träningsläger med Agrias Ponnyklubb!

Foto: Roland Thunholm

Även fast det är långt kvar till sommaren kan vi inte låta bli att längta och drömma. Och nu har du som medlem i Agrias Ponnyklubb chansen att redan nu anmäla dig till sommarens roligaste äventyr för dig och din ponny!

Tillsammans med några av Sveriges bästa ponnytränare anordnar vi för fjärde sommaren träningsläger för dig som vill utvecklas och ha roligt tillsammans med din ponny. Samtliga läger är fyra dagar och som medlem i Agrias Ponnyklubb får du 500 kronors rabatt (ord pris 4 280 kr). I priset ingår kost, logi och stallplats. Du kommer uppleva tre intensiva dagar där du kan välja mellan dressyr, hoppning eller fälttävlan som inriktning. Ponnyklubben har läger i Gråbo, Varberg och Mantorp under sommaren 2018.

Här hittar du information om de olika ridlägren och kontaktuppgifter för dig som har frågor du vill få besvarade:


Kicki Sander, Varberg. 18-21 juni 2018
Anmälan sker till s.e.c.runesten@swipnet.se
Kicki är utbildad stildomare, C-tränare i hoppning och har även varit landslagscoach i många år. På Runestens gård finns en stor gräsbana med naturhinder, bland annat bank- och vattenhinder.


Sissi & Nina Lilja, Mantorp. 17-20 juni & 6-9 augusti
Anmälan sker till sissi@sissililja.se
Sissi är en erfaren tränare som varit landslagsryttare i både fälttävlan och dressyr. Nina är C-tränare i dressyr, hoppning och fälttävlan och är sedan 2013 landslagstränare för ponny i både dressyr och fälttävlan.


Robert & Klara Fritz, Gråbo. 18-21 juni & 6-9 augusti
Anmälan sker till vastergarden@gmail.com
Både Klara och Robert är ridlärare level III och har stor erfarenhet av att träna ponnyekipage. Robert har arbetat inom ridsporten i många år och Klara är även C-tränare i hoppning.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg