Agrias Ponnyklubb

Gå direkt till:

Agrias Ponnyklubb

Klubben för alla ponnyälskare. Här på webbplatsen bjuder vi bland annat på rolig och nyttig ponnyläsning. Som medlem får du dessutom exklusiva erbjudanden.

Bli medlem

Som medlem får du

  • Välkomstkit med gympapåse, pannband, borste med mera
  • Få nyhetsbrev med exklusiva erbjudanden och lärorika artiklar om ponnyer varje månad
  • Få nformation om våra unika träningsläger

Bli medlem

Leriga hagar kan förvärra mugg Bra att veta om mugg Ponnyer får mycket lättare mugg den här tiden på året, det är ett hudproblem som orsakas av bakterier som finns i smuts. Leriga hagar och fukten ute just nu gör att muggen är vanligare såhär års.
Äntligen dags för Ponnyklubbens träningsläger! För femte året i rad anordnar Agrias Ponnyklubb träningsläger under sommaren 2019. Alla är välkomna på lägret, medlem eller inte. Du som är medlem i Agrias Ponnyklubb får dock 500 kronor rabatt på priset.
Ryttare och häst med reflexer Du glömmer väl inte reflexerna? Det kan aldrig påpekas för många gånger hur viktigt det är att använda reflexer. När du håller på med levande djur i mörkret är det ännu viktigare. Utan reflex blir du om du har tur upptäckt 20 meter innan bilen passe...
tänk på att använda reflexer i mörkret Vad ska du tänka på när mörkret faller? Ponnyer är vanedjur och det är väldigt viktigt att vi tänker till lite extra den här tiden på året när det fort blir mörkt.
Fler artiklar

Ponnyklubbens maskot

Anton är ponnyklubbens lilla maskot. Med sina knappa 80 centimeter charmar han de flesta. Anton har till och med fått sin egna serie. Är du medlem i ponnyklubben kan du följa Anton och hans äventyr.

Läs mer om Anton

Kontakta oss

Så här kontaktar du oss med frågor. tips och trix om ponnyklubben. Vill du prata försäkring hittar du även kontaktuppgifter för det också!

Här hör du av dig till oss