Du trivs i ett högt tempo där du får möjlighet att göra det lilla extra för kunden.
Positiv, energisk och utåtriktad är egenskaper vi letar efter och du har lätt för att lära och ta in ny information. Teamkänslan är viktig för dig, du sprider positiv energi och bidrar till en inspirerande arbetsmiljö för hela teamet. Självklart delar du också våra kunders djurintresse.

Som innesäljare på vårt Kundcenter kommer du att ha daglig kontakt med våra kunder, främst via telefon. Du arbetar i ett ofta högt tempo med försäljning och kundservice till såväl nya som befintliga kunder.

Tjänsterna avser visstidsanställning, samtliga med start av produkt- och säljutbildning under juni månad. Arbetstiden är fördelad under våra öppettider, vardagar 08:00-20:00 och helger 10:00-15:00.

Arbetsplats/placeringsort: Gärdet / Stockholm.

Ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Du ansöker genom att maila ditt CV och personliga brev till jimmy.vargas@agria.se Välkommen med din ansökan senast 5 april.

Vi svarar gärna på dina frågor

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta teamchef Jimmy Vargas, jimmy.vargas@agria.se eller 070-1627727

Fackliga representanter

Forena, Sara Rosén Andersson, 08-588 426 16
SACO, Anna Sandqvist, 08-588 416 50

Agria Djurförsäkring är länsförsäkringsgruppens specialistbolag för djur och- grödaförsäkring och vi förser Sveriges djur, deras ägare och växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Vår mission är att skapa trygghet för djur och människor.