Årets Milamässa

Milamässan är snart här för 51 gången. Kom och se djuren, gå på seminarier och träffa oss på Agria mellan den 12-14 februari.

För 51 gången drar Milamässan igång, den 12-14 februari på Malmömässan. 

Vi på Agria kommer som vanligt finnas på plats. Du hittar oss i monter D33. I montern kan du träffa och prata med våra lantbruksombud men vi har även smådjurs- och hästombud på plats. Har du veterinära frågor kan du alltid komma till montern och prata med vår lantbruksveterinär. Visste du att vi försäkrar alla utställningsdjuren på plats?

Under mässan anordnas en rad aktiviteter för mjölkdjur, köttdjur, får och hästar, så som seminarier, utställningar och rasvisning, fårvallning med mera. Kom och lyssna på seminarium om Stressfri hantering av kor, Effektiv management för lönsam lammproduktion eller Jordbruksmark i förändring. Mässan erbjuder en mängd olika intressanta seminarier som du kan besöka.

Titta på spännande tävlingar i Showmanship, där ungdomar ställer ut kött- eller mjölkdjur. Eller testa dina krafter i ”Sveriges Starkaste Dräng”, en tävling med en rad grenar som mäter din styrka. Anmäl dig direkt till Mila senast den 6 februari.

Läs mer om Milamässan här

Tävla om biljetter till 2015-års Milamässa:

Låter det här som en mässa för dig? Då kan du vara med och tävla om två fribiljetter till årets mässa. Fem personer vinner två fribiljetter var. Tävlingen pågår till och med den 8 februari. Tävlingen är avslutad!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg