Evenemang

Vad är showmanship?

Med ett stundande SM i showmanship på Milamässan fick vi oss en pratstund med Patrik Gustafsson, flerfaldig SM-vinnare med stor kunskap kring showmanship, som hjälpte oss att reda ut frågetecken som hur djuren bedöms,...

Smartare jordbruk på Borgerby Fältdagar

Den 28-29 juni är det dags för växtodlarnas höjdpunkt- Borgerby Fältdagar i Skåne. Dessa dagar lockar runt 20 000 besökare från Norra Europa som vill se och lära sig mer om effektivt jordbruk, och som vanligt finns Ag...

Agria på plats under Mila

Den 16-18 februari är det dags för Mila-mässa i Malmö och självklart finns Agria Djurförsäkring på plats med monter och en rad aktiviteter för alla lantbruksintresserade. 

Webbens SIRE-vinnare 2016

På årets Elmia Lantbruk korades Nils af Maltestorp till vinnare av SIRE-priset än en gång. När Agrias besökare själva fick rösta på webbens egen SIRE-vinnare 2016, så gick förstapriset istället till Great af Ekeröd.

Nils av Maltestorp SIRE-vinnare igen

För andra gången tog den ståtliga Simmentaltjuren Nils av Maltestorp från Ljusfallshammar hem utmärkelsen SIRE-priset. Internationella rasdomare utsåg vinnaren av SIRE-priset, ett kvalitetspris för landets mest välmer...

Agria på Elmia Lantbruk

I veckan är det dags för Elmia Lantbruk, där tre fullspäckade dagar väntar. Agria är på plats med monter där du bland annat kan diskutera försäkring, prata kor med vår expert eller ställa frågor till vår veterinär. 

Rösta fram webbens SIRE-tjur 2016

I år tävlar sex tjurar om att få det ärofyllda SIRE-priset. Tävlingen kommer att avgöras under Elmia Lantbruk, men du kan vara med och rösta fram vilken tjur som ska bli webbens SIRE-tjur 2016.

Vilken kvalitetstjur får SIRE-priset 2016?

SIRE-priset är en utmärkelse som delas ut till den mest välmeriterade, äldre tjuren i Sverige. Vinnaren utses på Elmia Lantbruk den 21 oktober 2016.

Borgeby Fältdagar

Idag startar Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - två dagars lantbruksmässa för dig som jobbar inom lantbruk eller har ett stort intresse. Agria finns på plats tillsammans med Länsförsäkringar Skåne, Göinge och Bleki...

Dags för Milamässan

Nu är Milamässan igång igen för 52 gången. Kom och se djuren, gå på seminarier och träffa oss på Agria mellan den 18-20 februari.

1 / 4