Område: Katt Om Innekatt

Näta in balkongen & undvik fallolyckor

Varje sommar skadas hundratals katter när de ramlar ner från balkonger. Se till att kattsäkra din balkong och dina fönster för att undvika att din katt ramlar ner och skadar sig.

Artiklar
Aktiveringstips för lyckligare innekatt

Bor man litet kan det ibland vara en utmaning att bjuda katten på tillräcklig mental och fysisk stimulans. Här kommer fem tips på hur du kan aktivera din innekatt.

Artiklar
Så skapar du en trivsam hemmiljö för katten Det är mycket man kan göra i kattens hemmiljö för att undvika olika beteendeproblem. I Agrias guide kan du läsa om vad du ska tänka på när det gäller aktivering, mat- och dryckesvanor och sovplats. Artiklar
Katten Roxy klarade fall från sjätte våningen Livet verkade vara till ända. Men ett fall från sjätte våningen och dyra vårdkostnader blev inte slutet för katten Roxy. Artiklar
Utekatt eller innekatt?

På våren kan det vara lockande att låta sin katt komma ut i friska luften. Långa och många är diskussionerna om en katt mår bäst av att leva inne eller ute. Svaret är inte enkelt. Här får du därför lite "ute-tips", oavsett om din katt är utekatt eller innekatt.

Artiklar