Försäkra stallkatten

Gå direkt till:

Årets stallkatt

Stallkatter finns i många stall runt om i landet, men det är inte alltid de får lika mycket kärlek som hästarna. Stallkatter förtjänar bästa möjliga omvårdnad och veterinärvård om de blir sjuka. Det vill vi uppmärksamma genom en tävling där vi utser årets charmigaste stallkatt.

Det är dags att lyfta en älskad trotjänare - katten i stallet! Många stallkatter i Sverige blir överösta av kärlek, klappar och kramar. Men alla får inte lika mycket uppmärksamhet som hästarna i stallet och många är tyvärr oförsäkrade. Stallkatter förtjänar trygghet och veterinärvård och det vill vi lyfta. Årets stallkatt 2017 är nu utsedd.

 

Grattis till Hugin 

Vi frågade om det fanns några älskade stallkatter där ute som förtjänade en plats i rampljuset och fick stor respons. Många bilder laddades upp på instagram under hashtagen #försäkrastallkatten och en jury utsåg fem finalister. Efter att publiken på Sweden International Horse Show fått rösta var det Hugin som stod som vinnare. Grattis till honom och de andra finalisterna!

Tävlingsregler

Tävlingen på Instagram avslutas den 28 november 2017, då en jury på Agria utser de fem charmigaste kattbilderna. På plats i Agrias monter under Sweden International Horse Show kommer sedan besökarna få rösta fram den av de fem utvalda kattbilderna de tycker ska vinna.

Katten som fått flest röster när Sweden International Horse Show är slut får ett års försäkring* och en årsförbrukning kattmat från Iams samt porträtteras i en artikel på agria.se. De kattbilder som Agrias jury utsett till de fem charmigaste belönas med 10 kg kattmat från Iams samt ett Agria-kit. Vinnaren och de som postat de fem charmigaste kattbilderna kontaktas av Agria via direktmeddelande på Instagram.

 

* Vinsten, till ett värde av 1300 kronor, är personlig och kan inte bytas mot kontanter.