Vinnare i Agria Best in Home

Agria Best in Home var tävlingen för alla katter där hemma som kanske inte är Best in Show, men som ändå är Best in Home för sin husse eller matte. Nu är de tio pristagarna korade. Ta del av de ljuvliga vinnarna här.

1:a pris - @ellenalmaa

 

Vilken blick! Vilket fluff! Första pris går till Bosse, som den stolta ägaren beskriver så här:

"Det här är min lille Bosse, han är en busig liten latmask. Ena sekunden kan han springa runt som en galning i huset och andra ligga och sova i flera timmar."

 

 

2.a pris - @magicadehexx

 

Vacker bild! Vacker katt! Andra pris går till Stickan, som beskrivs så här av matte:

"Nog för att jag har två värdiga vinnare här hemma, men var bara Stickan som gick med på detta. Våra vägar korsades för 3 år sen då han var hemlös och hungrig och jag öppnade mitt hem för honom. Är så glad att han hittade mig, underbara katt." 

 

 

3:e pris – @babycadillacen

 

Det strålar kärlek om det här arrangemanget! Tredje pris går till Gulliver, som beskrivs så här av matte:

"Denna katt är mitt allt, jag kan nog inte beskriva det bättre än att jag har samma känslor för min Gulliver som en moder har för sitt nyfödda barn. Jag saknar honom redan innan jag åker hemifrån, det kvittar om jag ska vara borta en timme eller en vecka! Mitt liv utan min guldgosse hade inte varit ett liv alls! " 

 

 

4-10 plats - @aggiedoone

 

Titta på den här tuffingen! Ärtan är en värdig topp 10-vinnare som ägaren beskriver så här:

"Det här är Ärtan. Hon är tre år gammal och hittades ute med sina bröder och mamma när hon var ca en vecka gammal. När jag bestämde mig för att skaffa katt åkte jag till Norrtälje katthem där jag föll pladask! Vid 12 veckors ålder fick jag äntligen ta med henne hem och nu är vi oskiljaktiga. Ärtan har skinn på näsan och är väldigt beskyddande när det kommer till mig samtidigt som hon älskar uppmärksamhet från alla människor! Hon är en mycket pratig liten dam som älskar hårsnoddar och att apportera. Utan min Ärtan skulle mitt liv vara mycket tomt. Vi har gått igenom mycket tillsammans vilket har gjort oss till bästa vänner! Jag må ha adopterat henne men det är hon som har räddat mig." 

 

 

4-10 – @mariaskoglund87

 

Den här vill vi bara krama! Melly hamnar på en solklar topp
10-plats och beskrivs så här:

"Vår fina Melly som hittades ute som kattunge. Hon fick komma och bo hos oss och det är ett av de bästa beslut vi tagit. Hon är en så empatiskt katt. Hon märker när någon behöver tröst och kommer och lägger sig hos en och spinner. Hon har hjälpt mig igenom svåra tider med depression och ångest. Vissa dagar hade jag inte tagit mig igenom utan henne. Hon är ingen dyr raskatt men för oss är hon ovärderlig. Därför är hon också försäkrad." 

 

 

4-10 - @coolmia21

 

Du behöver inte gömma dig bland skorna! Du har hamnat på tio i topp-plats! Så här skriver matte:

"Här är döv Mowgli. Hans försäkring är mer än de tre katter. Jag har fyra katter." 

 

 

4-10 - @stiverius

 

Vilken karaktär! Solklar tio i topp-plats! Så här skriver ägaren:

"En större personlighet än vår Happy får man leta efter, han bjuder på många skratt varje dag! Jag har alltid varit "hundmänniska", men sen den här grabben kom in i familjen kan jag inte tänka mig ett hem utan katt! Han får definitivt utmärkelsen Best in Home av mig  " 

 

 

4-10- @coolmia21

 

Titta på den attityden! Rakt in på tio i topp-plats! Så här skriver ägaren:

"Enögd Tina. Jag var tvungen att hålla henne. Pga halsband." 

 

 

4-10 - @zakrissonfrida

 

Nämen, vi smälter! Grattis till tio i topp-platsen! Så här skriver ägaren:

"Slipsen, 13 veckor. En stor katt i en liten kropp. Alldeles, alldeles underbar!" 

 

 

4-10 – @stalbewa

 

Vilken snygging! Grattis till tio i topp-platsen! Så här skriver ägaren:

"Väcker mig, möter mig i dörren, finns alltid där, Kaos i mitt hjärta."

 

Samtliga vinnare är välkomna att hämta sina priser! Kontakta Agria på webbredaktionen@agria.se och uppge namn, personnummer och adress dit din vinst kan skickas.

Gillar? 1 av 1 gillade, 5 i betyg