Nu är Anders Bagge med i Agria

Idolkändisen som älskar hundar och katter har hittat hem. Under 2016 kommer Anders Bagge att ägna stor del av sin tid tillsammans med Agria Djurförsäkring på nätet och evenemang ute i landet.

- Man kan tro att musik och idolletande som är min största passion, men där har ni fel. Det som betyder mest för mig är alla mina djur. Därför känns det bra att vara med i Agria under 2016. Vi kommer göra massor av kul grejor tillsammans, säger Anders Bagge som ser fram emot att träffa alla fantastiska hundar och hundägare under året.

Anders har redan dykt upp i ett par sammahang tillsammans med Agria. Under Stockholm International Horse Show var han lagledare för det vinnande laget i knockouten med ryttarna Peder Fredricson och Malin Baryard i spetsen. Han minglade också i montern, skrev autografer och snackade med folk.

- Anders Bagge är en genuin djurmänniska som har ett äkta engagemang för djur och människor. Han om någon kan bidra till att alltfler upptäcker hur härligt det är med ett eget husdjur, säger en nöjd Patrik Olsson, affärområdeschef smådjur, Agria Djurförsäkring.

Under nästa år kommer Anders Bagge finnas med vid flera djurevenemang, men också för att samla in resurser till välgörande ändamål för hund och katt.

Se hemmahos-filmen med Anders Bagge och hans engelska bulldogg Esther och katten Pelle här . Följ Anders Bagges djurliv på Instagram .

Artiklar om hund

Alla senaste artiklar om hund.
Läs mer

Senaste kattartiklarna

Alla kattartiklar samlade på samma ställe.
Läs mer

Samlade hästartiklar

Från sjukdom och skador till aktivering, här finns alla våra hästartiklar.
Läs mer

Allt om smådjur

Här har vi samlat allt om smådjur. Från hamster- till reptilartiklar.
Läs mer

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg