Köp Agriaarmbandet - hjälp katthem kastrera

Agriaarmbandet katt

Det är viktigt att hålla okastrerade katter inomhus. Speciellt på våren då många honkatter löper. För att uppmärksamma detta skänker Agria i mars 50 kronor för varje sålt Agriaarmband direkt till kastration av hemlösa katter. 

Köp Agriaarbandet i mars

Vill du hjälpa oss att hjälpa? Köp Agriaarmbandet på www.agriashop.se idag så bidrar du till att fler hemlösa katter kastreras. För varje Agriaarmband som säljs på webben under de sista tio dagarna i mars går 50 kronor oavkortat till Stockholms katthem – så de kan kastrera sina hemlösa katter innan de flyttar till nya hem.

Köp armbandet här

Okastrerade utekatter ger fler hemlösa katter

Det finns alldeles för många hemlösa katter på katthemmen runt om i Sverige. För att undvika att fler oönskade kattungar föds är det viktigt att hålla okastrerade katter inomhus. Speciellt viktigt är det på våren då många katter löper.

Kastrera katten om du inte ska avla

Om du inte ska avla på din katt är det bra om du kastrerar den så tidigt som möjligt. Det brukar gå att göra redan från sex månaders ålder och du behöver inte vänta på att katten visar tecken på könsmognad. Att kastrera en katt som löper är dock inte möjligt. Då får du vänta tills löpet är över.

Populära kattnamn

Topplistan för populäraste namnen för katt.

Läs mer

Svar från veterinär

Agrias veterinär svarar på kattfrågor.

Läs mer

ID-märk din katt

Det är viktigt att ID-märka din katt, här lär du dig varför.

Läs mer

Kattraser

Här hittar du Sveriges nyaste kattraser.

Läs mer

Gillar? 3 av 3 gillade, 5 i betyg