Köp Agriaarmbandet för hemlösa katters skull

Genom att köpa Agriaarmbandet på www.agriashop.se bidrar du till att fler hemlösa katter kastreras, ID-märks och får veterinärvård. För varje armband som säljs på webben fram till första advent går nämligen 50 kronor oavkortat till katthem runt om i landet – så att de kan ta hand om ännu fler katter i nöd.

Köp armbandet här

Hit går pengarna 

Armbandet tas fram för att kunna hjälpa katter i nöd och Agria tjänar ingenting på de armband som säljs. Armbandet kostar 100 kronor på www.agriashop.se och av det går 50 kronor oavkortat till katthemmen, 30 kronor till tillverkningen och 20 kronor till moms. 

Katthemmen som kommer få ta del av insamlingen som görs 19 september - 2 december är ett trettiotal katthem runt om i Sverige som Agria i dagsläget på ett eller annat sätt samarbetar med. Bland annat Djurskyddet på ett antal olika orter runt om i landet samt Stockholms Katthem.

Viktigt att kastrera och ID-märka

För att undvika att antalet hemlösa katter ökar, är det viktigt att kastrera sin katt - och att hålla okastrerade katter inomhus. Om du inte ska avla på din katt är det med andra ord bra om du kastrerar den så tidigt som möjligt. Glöm heller inte att ID-märka din katt så att ni kan finna varandra igen om den kommer bort. Det är vanligare än många tror att katter vandrar långt hemifrån och inte hittar hem.