Bildtävling med sommartema

Förtjänar din fyrfota vän en stund i strålkastarljuset? Nu letar vi efter en söt hund och en söt katt som vill synas på agria.se och vara Agrias ansikte utåt i sociala medier. Tävla med din bästa sommarbild.

Har du en härlig bild på din hund eller katt som är för fin för att bara ligga och skräpa i datorn? Skicka in den till vår bildtävling med sommartema. Då kan din hund eller katt få äran att vara Agrias ansikte utåt. 

Vinnarna får present från Agriashop och läggs upp på agria.se

De vinnande bilderna kommer att få pryda startsidorna på agria.se och synas i sociala medier, dessutom får de varsin fin present från AgriaShop. Juryn utser de två finaste bilderna, en kattbild och en hundbild, tisdag 7 juni och kommer kontakta vinnarna samma dag. 

Tävla på Facebook, Instagram eller via e-post 

 • Facebook
  På Facebook tävlar du genom att gå in på någon av våra Facebooksidor och posta ditt tävlingsbidrag i kommentarsfältet under det inlägg där det står om bildtävlingen. Tävlar du med en kattbild är det Agria Djurförsäkrings facebooksida för katt du ska gå in på. Är det en hundbild tävlar du på Agria Djurförsäkrings facebooksida för hund.
   
 • Instagram 
  Vill du tävla via Instagram så går det också bra. Då laddar du upp din bild som vanligt och märker den med @agriahund och #agriahund om det är en hundbild, eller @agriakatt samt #agriakatt om det är en kattbild. Tänk på att du måste ha en offentlig profil för att vi ska kunna se bilden.
   
 • E-post
  Vill du inte lägga upp din bild på Facebook eller Instagram så kan du välja att maila den till oss. Skicka då bilden till webbredaktionen@agria.se och märk mailet med "bildtävling med sommartema". 

Tips från juryn

För att bilden ska passa som toppbild på agria.se är det en fördel om den är högupplöst och i liggande format. Eftersom den kan behöva beskäras kan det också vara en fördel om det inte är en närbild. Lycka till!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg