Lyssna på Agrias podcast

Pälspodden - podcasten för oss som älskar djur. Agria Djurförsäkrings podcast för alla djurägare som vill lära sig mer om djurhälsa. Här kan du lyssna!

Lyssna här

Pälspodden blandar vetenskapliga rön med praktisk erfarenhet om hur du kan hjälpa din häst, hund eller katt att hålla sig frisk.

Agria har under många år finansierat stor del av den vetenskapliga forskning som görs på häst, hund och katt för att öka djurens välbefinnande och hållbarhet. Stödet sker i samarbete med Agria och SKK Forskningsfond och Stiftelsen Hästforskning.

- Nu vill vi göra forskningsresultaten mer tillgängliga och tillsammans med forskarna sprida de senaste rönen till djurägare som vill vara pålästa och ligga steget före, säger Pernilla Melander, kommunikationsansvarig på Agria Djurförsäkring.

Konceptet är enkelt – Pälspodden bjuder in dem som vet mest om det aktuella ämnet. Forskaren och en side-kick från djurvärlden vänder och vrider på frågor och svar tillsammans med programledare Emma Bergkvist. Emma jobbar på Agria och har hunnit med att äga häst, hund, katt, lamm, kanin – hon vet vilka frågor djurägare funderar över.

- Vi blandar forskarrön med praktiska tips som enkelt kan omsättas i vardagen av varje djurägare, säger Emma Bergkvist, programledare för Pälspodden. 

Artiklar om hund

Alla senaste artiklar om hund.
Läs mer

Senaste kattartiklarna

Alla kattartiklar samlade på samma ställe.
Läs mer

Samlade hästartiklar

Från sjukdom och skador till aktivering, här finns alla våra hästartiklar.
Läs mer

Allt om smådjur

Här har vi samlat allt om smådjur. Från hamster- till reptilartiklar.
Läs mer

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg