Evenemang

Välkommen till årets kattevent
2016-10-31 Den femte november samlas kattälskare från hela norden i Göteborg för att lära sig mer om katter på Nordic Cat Convention. På schemat står många spännande föreläsningar. Boka din biljett idag.
Dags för Stockholm Pride Festival
2016-07-22 Nästa vecka går Stockholm Pride Festival av stapeln. Mellan 25-31 juli pågår massor av aktiviteter och vi på Agria Djurförsäkring är på plats för att fira allas rätt till kärlek och synliggöra hbtq-frågor. Visste du a...
Agria samarbetar med Svenska Hjältar, kategori ”Årets djurhjälte”
2016-06-15 Agria Djurförsäkring går in som samarbetspartner i Årets Djurhjälte, en av kategorierna i Svenska hjältar. Kategorin fokuserar på de djur som gör bra och viktiga saker för människor. 
Soliga bilder från Djurens helg
2015-08-16 Djurens helg på Solvalla bjöd inte bara på massa djurkul utan även strålande väder. Spana in härliga bilder från helgen här!
Så går det till på kattutställning
2012-05-24 Är du nyfiken på hur det går till på kattutställning? För dig som är sugen att prova på att ställa ut din katt förklarar vi här hur en kattutställning går till.
Så blir du utställningsdomare för katt
2011-09-20 Maud Olsen Johansson är uppfödare av raserna norsk skogkatt och main coon under katterinamnet ”Frostnattens”. Hon är också auktoriserad utställningsdomare sedan 13 år tillbaka. Idag dömer hon katter runt 20 helger om ...