Fråga Veterinären om djursjukdomar

Boxer kollar fram under ett täcke i sängen.
Fråga veterinären på agria.se innehåller drygt 10 000 frågor och svar som djurägare ställt om djursjukdomar. Här finner du frågor om allt från diabetes hos katter till kolik hos hästar. Hittar du inte svaret på din fråga kan du ställa en egen fråga till vår veterinär.

Fråga Veterinären innehåller frågor och svar om hundsjukdomar, kattsjukdomar, hästsjukdomar och även sjukdomar hos smådjur och lantbruksdjur. Här kan du hitta information om till exempel FORL hos katter, spatt hos hästar och ögonsjukdomar hos hundar.

Leta i databasen Fråga veterinären

För leta bland frågor och svar så väljer du ett område, som till exempel hud eller infektionssjukdomar. Under varje område finns olika kategorier med frågor och svar som tillhör ämnet. Du kan även göra sökningar direkt i sökfältet under respektive djurslag.

Ställ din egen fråga

Hittar du inte svar på din fråga så kan du ställa en egen fråga till veterinären. Genom att ställa en egen fråga så hjälper du dessutom till att fylla på frågebanken som andra djurägare kan ha nytta av. Blir din fråga publicerad och besvarad får du ett e-postmeddelande. Vi har inte möjlighet att besvara alla frågor som kommer in, men ofta så finns då liknande frågor och svar redan publicerade. Så börja gärna med att leta i databasen.

Vanliga frågor

Frågorna som kommer in till Fråga veterinären är väldigt varierande. Här är några av de vanligaste frågorna inom de olika djurslagen:

Kontakta din veterinär vid akuta frågor

Handlar det om en akut fråga så rekommenderar vi alltid att man kontakta sin veterinär. Vi har även en tjänst som heter Agrias Telefonveterinär som finns tillgänglig mellan 16-24 på vardagar och 7-24 på helgerna. Tjänsten är gratis för alla Agriakunder. Övriga betalar 250 kronor. Operatörens normala samtalsavgifter tillkommer.