Område: Hund Om försäkring för valp

Valp ligger i famnen på matte.

Grattis till din nya valp! Vill du teckna en försäkring för valpen gör du det enkelt och tryggt här. Eller går du i valpköpartankar? Då ger vi dig värdefull information som kan hjälpa dig i ditt beslut här.

Tips och råd till dig som ska köpa valp

Är du sugen på att köpa valp? Här har vi samlat tips på vad som är bra att tänka på. Läs om allt från hur du väljer valp till vad som är bra att ha hemma när du äntligen får hem din efterlängtade valp.

Valparnas vanligaste diagnoser

De flesta valpar är pigga och energiska, men trots det besöker var tredje valp veterinären under sitt första levandsår. Vanligast är problem med hälta, kräkningar, öroninflammation, diarré och mjölktänder.

Busig valp, vad är bra att tänka på?

Om valp – bra att veta om valpar

Vad kan du om valpar? Förutom att de är otroligt söta så finns det en hel del annat att ha koll på också. Exempelvis vilka sjukdomar som kan drabba valpen, vilka de vanligaste valpnamnen är och hur du försäkrar din va...

Försäkra din valp för ett tryggt valpägande.

Försäkra valp - så försäkrar du din valp

Försäkra valpen. Har du blivit med valp och undrar hur det här med försäkring fungerar? Här kan du läsa mer om varför det är bra att försäkra valpen och kan räkna ut vad det kostar att försäkra just din valp.

Hund med halsband.

Bra att ha när du får hem din hund

Vad behöver jag ha hemma när jag får hem min hund? Det finns hur mycket utrustning och tillbehör som helst att köpa till sin hund. Här får du tips om det allra viktigaste att ha på plats när du får hem din valp eller ...

Valp i hemmet.

Hämta hem valpen

Så har det blivit dags att hämta hem valpen från uppfödaren. Hur går det egentligen till och vad är bra att ha koll på när du äntligen hämtar hem din efterlängtade valp? Vi går igenom det steg för steg.