Område: Hund Om Köpa Hund

Hundvalpar ligger i korg.
Att köpa hund är ett projekt fyllt med glädje och spänning. Förberedelserna är många och det kan vara svårt att veta om man tänkt på allt innan hunden kommer. Ta del av tips och råd för att köpa hund och ta dig tid för en stunds mysläsning innan du hämtar din nya familjemedlem. Fyll på med så mycket kunskap som möjligt om att köpa hund!

Två hundar, så gör du för att lyckas.

Köpa en till hund

Många hundägare funderar på att skaffa ytterligare en hund. Men går det? Ja, det går! Här ger vi dig några bra saker att tänka på som underlättar introduktionen av den nya flockmedlemen samt tipsar om sånt som är bra ...

Två shelties i mellanstorlek.

Mellanstora hundraser

Lagom är bäst tycker många, därför har vi listat hundar som är av mittemellan storlek. Läs om våra vanligaste mellanstora hundraser här.

Stora hundar springer.

Stora hundraser

Är du på jakt efter en stor hund? Då har du kommit rätt! Här listar vi några av Sveriges vanligaste raser av lite större storlek.

Pomeranian och chihuahua, två små hundraser.

Små hundraser

Liten, mindre, minst. Vill du ha en liten hundras? Här har vi listat 10 vanliga hundraser i litet format.

Tips och råd till dig som ska köpa valp

Är du sugen på att köpa valp? Här har vi samlat tips på vad som är bra att tänka på. Läs om allt från hur du väljer valp till vad som är bra att ha hemma när du äntligen får hem din efterlängtade valp.

Valp går i koppel.

Fredrik Steens valpskola: Gå i koppel

DEL 8. Lär valpen att gå i koppel. I denna del av valpskolan får du tips och råd hur du får valpen att lära sig gå i koppel. Här lär hundcoachen Fredrik Steen ut steg för steg hur du tränar valpen att gå i koppel.

Husse och valp tränar på kontaktövningar.

Fredrik Steens valpskola: Kontaktövningar

DEL 6. Kontaktövningar är kanske det som är absolut viktigast att tänka på när man skaffat sig en valp. Det är så otroligt viktigt med en fin och bra kontakt med sin hund och ju tidigare man börjar med detta, desto lä...

Fyra hundar i olika storlekar, från liten till stor.

Liten eller stor hund? Vad ska jag välja?

Ska jag ha en liten eller stor hund? Många funderar kring storlek när de ska skaffa hund. Här kan du läsa hundägares egna åsikter om fördelar och nackdelar med att ha en mindre eller större hund.

Flera olika hundraser och blandraser.

Välj rätt hund

Funderar du på att köpa hund? Vad roligt, här hjälper vi dig på traven att hitta den perfekta matchen när du väljer hund. Lycka till i ditt val av hund!

Hund med halsband.

Bra att ha när du får hem din hund

Vad behöver jag ha hemma när jag får hem min hund? Det finns hur mycket utrustning och tillbehör som helst att köpa till sin hund. Här får du tips om det allra viktigaste att ha på plats när du får hem din valp eller ...

1 / 3