Område: Hund Om Chatt

Chatt med Agrias veterinär om hundens sjukdomar

Funderar du på om din hund är sjuk? Misstänker du att din hund är allergisk mot något? Se frågorna och svaren på våra chattar med Agrias hundveterinär.

Artiklar
Chatt med Agrias veterinär Lena Bjurström

Idag svarade vår veterinär och hundspecialist Lena Bjurström på era frågor om hundar och deras sjukdomar på chatten. Läs igenom frågorna och svaren här.

Artiklar
Frågor och svar till/av veterinär Anne Carlswärd Idag kunde alla som ville chatta med vår veterinär Anne Carlswärd på Facebook under en timmes tid. Temat för chatten var "Hundens sjukdomar". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och Annes svar på dem. Artiklar
Frågor och svar till/av veterinär Lena Bjurström

Nyligen kunde alla som ville chatta med vår veterinär Lena Bjurström på Facebook under en timmes tid. Temat för chatten var "Hundens sjukdomar". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och veterinär Lena Bjurströms svar på dem.

Artiklar
Veterinär-chatt om hundens sjukdomar

Idag kunde alla som ville chatta med vår veterinär Lena Bjurström på Facebook under en timmes tid. Temat för chatten var "Hundens sjukdomar". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och veterinär Lena Bjurströms svar på dem.

Artiklar
Veterinärchatt om sommarens faror för hunden Nu har vi haft den första av våra fyra inplanerade veterinär-chattar. Temat för chatten var "Sommarens faror för hunden". Här kan du läsa samtliga frågor som kom in och veterinär Anne Carlswärds svar på dem. Artiklar