Vinnare i Instagramtävling ger till VOOV

Det är viktigt att stötta de organisationer som gör gott för våra fyrbenta vänner. Därför anordnar vi en tävling under hashtagen #agriaälskardjur på Instagram. Nu har vi utsett ytterligare en vinnare. 

Grattis till Marianne och VOOV

Efter varje event utses en ny vinnare som själv får välja vilken djurorganisation som Agria ska skänka 2000 kronor till. Konkurrensen var hård under Stockholm Hundmässa. Vann gjorde till slut Marianne Bergman med en fin bild på sitt hundgäng. Hon valde att skänka pengarna till organisationen VOOV - Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta.

- Våldsutsatta väljer i många fall att stanna kvar i ett våldsamt förhållande med tanke på sina djur. De ska definitivt kunna få hjälp att komma ur sin situation och samtidigt få hjälp med sina djur. Därför vill jag stödja projektet VOOV, säger Marianne Bergman.

VOOV – Veterinär omtanke om våldsutsatta

Att lämna en våldsam relation ska inte innebära att någon måste lämna sin bästa vän bakom sig. De flesta skyddade boenden i Sverige saknar eller har mycket begränsade möjligheter för våldsutsatta att ta med sig sitt husdjur. Organisationen VOOV förmedlar därför, genom de organisationer som hjälper våldsutsatta, tillfälliga jourhem åt djuren när djurägaren befinner sig i skyddat boende.

Märk din bild med #agriaälskardjur

Genom att ladda upp din egen djurbild under hashtagen kan du vinna 2000 kronor att skänka till valfri djurorganisation, biljetter till olika djurevent och en lyxig weekend. Nya vinnare utses efter varje event i listan nedan. Du kan ladda upp din bild när du själv vill och givetvis är det helt okej att tävla med flera bilder.

  • 8-10/1 MyDog - Göteborg
  • 23-24/1 Nerk’s Kattutställning
  • 18-20/2 Mila Lantbruksmässa
  • 24-28/3 Gothenburg Horse Show
  • 2-10/7 Falsterbo Horse Show
Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg