Boka fyrverkerifritt nyårsfirande

Hund på nyår

För många hundar är nyårsafton en ren mardröm med alla smällare och raketer. Därför har vi skapat en kampanj som vi kallar Happy New Ear. Agria har bokat rum på två hotell där nyårsfirandet kan ske fyrverkerifritt.  

Ta med dig familjen, vännerna och hunden till Connect Hotel Skavsta eller Quality Hotel Frösö Park och njut av ett lugnt firande utan smällare och fyrverkerier. Här har vi bokat 150 hotellrum åt Agrias kunder för att se till att både hundar och människor får ett trevligt firande. På hotellen serveras en fin nyårsmiddag till ett förmånligt pris. Vi vågar lova ett firande som både tvåbenta och fyrbenta kan njuta av.

Boka ditt rum idag

Antalet rum där hundar är tillåtna är begränsade, så gör din bokning så snart du har möjlighet. Här kan du läsa mer om vad som gäller för respektive hotell.

Connect Hotel Skavsta

På Connect Hotel Skavsta finns både standardrum och quick sleep-rum där hundar är välkomna. Priset för ett quick sleep-rum är 699 kronor och priset för ett standardrum är 899 kronor. En nyårsmiddag serveras för 299 kronor/person, det beställer du separat.  
Boka: Ring 0155-22 02 20 och uppge "252474" vid bokning.

Information om hotellet hittar du här. Priset gäller för upp till 2 personer och 2 hundar i rummet. 

Quality Hotel Frösö Park

På Quality Hotel Frösö Park finns fina hundrum på första våningen i hotellets huvudbyggnad. Att boka ett av rummen kostar 1 180 kronor och då ingår nyårsmiddagen. (val av rätter bokas direkt med hotellet)
Boka: Ring 063-16 50 00 och uppge "Agria Nyårsafton" vid bokning.

Information om hotellet hittar du här.  Priset gäller per person, del i dubbelrum. För enkelrum tillkommer enkelrumstillägg. 

Happy new year!

Tips för hundköpet

Fem tips för ett säkert hundköp!
Läs mer

Stress

Hur påverkas hunden av stress?
Läs mer

Populära hundnamn

Här listar vi de 50 populäraste hundnamnen.
Läs mer

Välj rätt hund

Det här bör du tänka på när du ska välja hund.
Läs mer

Gillar? 2 av 2 gillade, 5 i betyg