En ideell förening som räddar liv

Bosses Hundhjälp drivs helt ideellt och är beroende av medlemmar och välvilliga hundälskare för att kunna hjälpa hundar runt om i landet. Föreningen har sitt ursprung i Göteborg, men hjälper numera varje år hundratals hundar i hela landet med veterinärvård. En fantastisk och för hundarna ofta livsavgörande insats - eftersom deras ägare själva inte har möjlighet att se till att de får den veterinärvård de behöver.

 - Som ideell förening så är vi i stort behov av att människor stöttar oss ekonomiskt så att vi kan fortsätta hjälpa hundar som har det svårt, säger Agneta Johansson, kassör på Bosses Hundhjälp.

Hjälp till de hundägare som behöver det mest

Som utsatt hundägare kan man ansöka om hjälp via Bosses hemsida där man får berätta om sin situation. Då det är många som söker hjälp görs sedan en noggrann bedömning när det gäller vem som prioriteras. Bosses Hundhjälp betalar inte ut pengarna direkt till den sökande, utan till veterinären som behandlar hunden. Allt för att bidragsgivarnas pengar ska gå till de hundar som bäst behöver det.

Bosses Hundhjälp delar även ut hundfoder och hundsaker till ekonomiskt utsatta hundägare i vissa delar av landet – något som är möjligt tack vara djurbutiker, veterinärer och privatpersoner som skänker saker.

Stötta genom att gå Agrias Hundpromenad

Vill du stötta Bosses Hundhjälp? Om du går Agrias Hundpromenad den 19 maj så skänker Agria 10 kronor till Bosses Hundhjälp eller Hundstallet – du väljer vilket. Här kan du läsa mer och anmäla dig till promenaden som anordnas på 16 olika orter runt om i landet.

 Läs mer om Agrias Hundpromenad