Tävling: Vem vill du att vi skänker till?

Lördagen den 13 maj är det dags för Agrias Hundpromenad – välgörenhetseventet där Agria skänker 50 kronor till Hundstallet för varje ekipage som deltar. Har du inte möjlighet att komma? Ta då en bild på din egen promenad, så är du med och hjälper till ändå.   

Bildtävling på Instagram

Bosses Hundhjälp, Djurambulansen Stockholm eller Hundstallet – vilken organisation skulle du vilja skänka 5000 kronor till? Förutom att vi skänker 50 kronor till Hundstallet för varje hundägare som går promenaden med sin hund kommer vi nämligen ge lite extra stöd till den organisation som får flest röster på Instagram.

Så här gör du

  • Ta en bild från din egen hundpromenad
  • Lägg upp bilden på Instagram, märk bilden med #hundpromenaden samt #agriahund och skriv vilken av organisationerna du tycker förtjänar lite extra stöd: Bosses hundhjälp, Djurambulansen Stockholm eller Hundstallet.
  • Den av organisationerna som fått flest röster, i form av bilder på instagram, den 14 maj får ta emot pengarna.

Agrias Hundpromenad 2017

Hundpromenaden är ett välgörenhetsevent där hundägare tillsammans med sina hundar kan göra en insats för hundar som har det svårt genom att ta en promenad tillsammans. Lördagen den 13 maj mellan 11.00-14.00 är tvåbenta och fyrbenta välkomna till startområdet på Djurgården i Stockholm, precis vid Sjöhistoriska muséet.

Läs mer om Agrias Hundpromenad 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg