Agrias Hundpromenad slog rekord

Den 13 maj gick Agrias Hundpromenad av stapeln på Djurgården i Stockholm. Agria skänkte 50 kronor till Hundstallet för varje ekipage som deltog. Det var rekordmånga som promenerade och tillsammans lyckades vi samla in drygt 60 000 kronor på bara några timmar.

Det var drygt 1200 hundar och 3500 människor som samlades vid startområdet på Djurgården för att tillsammans gå Agrias Hundpromenad. För varje hundägare som gick promenaden med sin hund skänkte Agria 50 kronor till Hundstallet vilket resulterade i en insamling på strax över 60 000 kronor. 

Folkfest i solen på startområdet

Vid startområdet fanns möjlighet att ta en fika, lyssna till Sofia Rågenklint och Anders Bagge som underhöll från scenen samt få tips från hundtränaren Emma Willblad. Det fanns picknickfiltar att slå sig ner på och många tog chansen att miljöträna sina hundar medan de lyssnade på intervjuerna från scenen.

Instagramtävling

För att de som inte hade möjlighet att delta i promenaden skulle kunna vara med och hjälpa till anordnades en tävling på Instagram. Där fick man genom att ladda upp bilder under hashtagen #hundpromenaden vara med och tycka till angående vilken organisation som skulle få lite extra stöd. Valet stod mellan Bosses Hundhjälp, Djurambulansen Stockholm och Hundstallet. Flest röster fick hundarna på Hundstallet som nu får ta emot 5000 kronor extra.

Läs mer om Hundpromenaden här

Gillar? 11 av 11 gillade, 5 i betyg