Välkommen till Agrias Hundpromenad 23 september

Den 23 september är det dags för Agrias Hundpromenad på Djurgården i Stockholm. För varje hundägare som går promenaden med sin hund skänker Agria Djurförsäkring 50 kronor till Hundstallet.

 - Jag hoppas att alla som kan tar sig till Djurgården på lördag och promenerar med oss. Vi håller tummarna för att vädret blir fint och att vi lyckas slå rekordet från i våras då vi samlade in 60 000 kronor till Hundstallet, säger Patrik Olsson, Affärsområdeschef Sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring.

Om Agrias Hundpromenad

Hundpromenaden är ett välgörenhetsevenemang på Djurgården i Stockholm, där hundägare tillsammans promenerar fem kilometer för att göra en insats för hundarna på Hundstallet. För varje ekipage som deltar skänker Agria Djurförsäkring 50 kronor till Hundstallet.

På lördag arrangeras flera kringaktiviteter i anslutning till promenaden. Bland annat finns en scen där intressanta hundprofiler intervjuas. Flera utställare finns på plats och en rad hundaktiviteter arrangeras på området. Dessutom finns foodtrucks med mat och kaffe till hungriga hundägare.


Tid och datum:
11.00 – 14.00 (Stora starten med Anders Bagge i spetsen går 11.00)
Plats: Stockholm, intill Sjöhistoriska muséet på Djurgården

Anmäl dig redan idag

De tusen första som anmäler sig till hundpromenaden får en doggybag som hämtas ut på plats. Är ni flera som promenerar tillsammans? Anmäl er då som grupp så bjuder vi på kaffe och en picknickfilt. Välkommen att promenera för en god sak!

Till anmälan

Gillar? 3 av 4 gillade, 3,8 i betyg