Stockholm Hundmässa

Foto: Caroline Willberg Johnn

Stockholm Hundmässa, hundälskarnas favoritplats just nu. Agria är på plats och lägger upp vinnarintervjuer, bilder och massa annat kul från mässan. Läs mer om Agilityvinnarna, mjukisutställningen och det alltid lika populära rastorget.

Fullt ös i Agilityn

Internationella Agilitytävlingarna avlöser varandra under mässhelgen. Det är som vanligt full gas på hundarna med en bana som för en del var lite klurig. Många kontaktfält ställde till det för både tävlande förare och hundar. Men fort gick det och det var många duktiga hundförare och hundar att titta på. Första platsen i  large klass tre var Annika Af Klercker med vallhunden Storma. Det delades ut många pussar mellan Storma och Annika efter segern och vi fick några ord med de lyckliga vinnarna.

- Det blir ett ganska lugnt firande ikväll med mycket stretching för Storma då vi ska hit och tävla imorgon igen, säger Annika.

Vi önskar Annika och Storma lycka även för morgondagen.

Stolta Storma med prisrosett.

 

I den lite mindre kategorin, medium, var det hundförare Malin Tangfelt med pudeln Hippi som gick vinnande ur tävlingarna. Matte och vovve firar vinsten med att ta en liten shoppingrunda på mässan, där det finns allt för den hundtokige.

Stolta förstapristagare.

Minsta klassen, small, med Hanna Gustafsson och blandrasen Diva stod som segrare. Ekipaget tränar tre gånger i veckan i vanliga fall.

- Just nu har det dock varit lite dåligt med det, men det gick ju bra i alla fall berättar Malin och skrattar.

Glada vinnare.

Utställning för de små

Ingen är för liten för att ställa ut, på mässan kan även de minsta prova på utställning med mjukishund. Värt att stanna till vid, för att låta dina barn testa på eller bara för att titta, söthetsfaktorn är på topp kan vi lova.

Utställning med mjukishundar.

Rastorget – kombinera gos med kunskap

Rastorget är en favoritplats för många. Mycket kel och hundpussar utlovas och här är den perfekta platsen för att lära dig mer om olika raser. Passa på att prata med de kunniga utställarna och sno åt dig en liten mysstund med de sociala monterhundarna.

Chinese crested på rastorget.

Kompisgänget ville visa upp sig i flock.

Agria på plats

Kom och teckna försäkring i Agrias monter, vi har 20 procent rabatt på våra försäkringar. Här kan du också köpa fina prylar från vår Agriashop, det finns massor för dig och din hund. Är du med i vår uppfödarklubb, Agria Breeders Club kan du komma och hänga i vår uppfödarhörna med riktigt bra utsikt över finalringen.

Fredrik Steen på plats.

Agriamontern precis vid ingången till hall A.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg