Öppet hus på Agrias hundkontor

Den 8 december bjöd vi in till öppet hus på Agrias hundkontor i Stockholm. Besökarna fick se hur Agrias fyrbenta medarbetare har det på dagarna och träffa hundcoachen Fredrik Steen. De första tjugo gästerna fick dessutom en fin goodiebag.

Nästan alla som arbetar på Agria har ett eller flera djur. För att underlätta för medarbetarna att äga djur erbjuder Agria möjligheten att ta med sina hundar till Hundkontoret på dagarna. Det är mycket uppskattat av medarbetarna och något som Agria hoppas att fler företag kan ta efter. Under torsdagen öppnade vi därför dörrarna till kontoret och bjöd in allmänheten.

-          Vi ser stora fördelar med att våra medarbetare kan ta med sig hundarna till jobbet, förutom att det ger en positiv känsla av att hunden har det bra under dagen, så kommer man ut på en skön lunchpromenad, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef smådjur, Agria Djurförsäkring.

Hundarna på Agrias hundkontor

På Agrias hundkontor finns vanligtvis ett fyrtiotal hundar. Hundägarna sitter där och arbetar på löpande schema och hjälps åt med promenaderna. Tack till alla trevliga gäster som kom och fikade med oss och Fredrik Steen under dagen! 

Gillar? 2 av 2 gillade, 5 i betyg