Dags för My Dog 2016

Nordens största hundevenemang är i full gång. Två internationella utställningar pågår, Göteborgs charmigaste hund ska utses och årets utställningshund ska hyllas. Missa inte My Dog i göteborg 7 - 10 januari.

Portarna till My Dog slogs upp i morse och nordens största hundevenemang pågår fram till söndag kväll. Här finns något för alla som gillar hundar. Självklart finns Agria Djurförsäkring på plats i en monter - kom gärna förbi för att prata djurförsäkring med oss.

Två internationella hundutställningar

Massor av hundar och hundälskare är på plats och under mässdagarna pågår två internationella utställningar anordnade av Västra kennelklubben. Utställningarna pågår alla dagar och varje eftermiddag visas Best in Show i finalringen. Är det någon speciell ras du vill titta på kan det vara bra att kika i programmet, så att du planerar in ditt besök på rätt dag.

Göteborgs charmigaste hund

Det bjuds inte bara på utställningar utan på My Dog finns något för alla hundälskare. Till exempel ska Göteborgs charmigaste hund utses för fjärde gången. De besökare som har med sin egen hund till mässan kan på området Your Dog fotografera sin hund och vara med i tävlingen. Som vinnare får man inte bara äran utan dessutom hundfoder för ett halvår, ett års hundförsäkring och ett presentkort på veterinärbesök.

Årets utställningshund 2015

Årets utställningshund utses årligen efter en sammanställning av samtliga utställningsresultat under året. Årets vinnare utses på My Dog på lördagseftermiddagen. 

Gillar? 2 av 2 gillade, 5 i betyg