Möt vinnarna i Agria Freestyle Cup

I finalen på Agria Freestyle Cup visade förare och hundar upp fantasifulla lydnadsprogram till medryckande musik. Vann i klass I gjorde Susanne Jaczewski med Astra, vann i klass II gjorde  Malin Karlsson med Elton och vann i klass III gjorde Jonna Smedberg med Zoya. 

Allt fler får upp ögonen för den relativt nya hundsporten freestyle och publiken var engagerad när finalen i Agria Freestyle Cup gick av stapeln på Stockholm Hundmässa. Programmen höll hög klass och det var en salig blandning av hundar och förare som äntrade finalringen. Publiken fick njuta av allt från chihuahuor och pudlar till border colllies.

Tre glada vinnare  

Vinnare utsågs i varje klass. Vann klass III gjorde Jonna Smedberg med hunden Zoya. Knep vinsten i klass II gjorde Malin Karlsson med Elton och i klass I var det Susanne Jaczewski som tog hem segern tillsammans med Astra. Förutom äran fick de tre vinnarna ett resebidrag som ska användas till något som har med freestyle att göra .

Klass III

1, Jonna Smedberg med Zoya 
2. Lovisa Andersson med Trolla
3. Lovisa Andersson med Odd Molly

Klass II

1. Malin Karlsson med Elton
2. Hanna Eriksson med Nix
3. Clara Widerholm med Vera

Klass I

1. Susanne Jaczewski med Astra
2. Nathalie Mårtensson med Teo
3. Amanda Schultz med Leia

Om Agria freestyle cup

Agria freestyle cup ordnas av Agria Djurförsäkring i samarbete med Sveriges Hundungdom och under året har uttagningstävlingar arrangerats runt om i Sverige. I freestyle genomför hund och förare ett fritt lydnadsprogram till musik, där varje hunds typiska rörelsemönster och karaktär står i fokus. Det finns inga obligatoriska rörelser.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg