Full fart i hundsverige i helgen

Helgen bjuder på ett fullspäckat schema för den hundintresserade. På Gotland är det dags för Gotland Dog Show och i Malmö ska SM i Bruks och IPO avgöras. För jakt- och friluftsentusiaster är det Skånska Jakt- och Fiskemässan som gäller.

SM i Bruks och IPO
Redan idag invigs SM för Bruks- och IPO-hundar och under lördagen bjuds det på uppvisningar för publiken från tidig morgon till sen eftermiddag. Den som är på plats kommer kunna njuta av allt ifrån imponerande uppvisning av polishundar till vattenapportering och mondioring.
SM Bruks & IPO»  

Gotland Dog Show
På Gotland går internationella utställningen Gotland Dog Show av stapeln. På lördagen inleds utställningshelgen med nationell utställning och dagen efter är det dags för internationell utställning. De tävlande hundarna har möjlighet att vinna CACIB och certifikat. Ska du inte själv ställa ut kan du spana på alla vackra hundar och ta dig tid att äta något gott på restaurangtorget.
Gotland Dog Show »  

Skånska Jakt- och Fiskemässan
I år firar Skånska Jakt- och Fiskemässan i Bosjökloster 25års jubileum. Här kan du se på uppvisningar av olika vildsvinshundar, testa lyckan i en apporteringstävling eller lära dig mer om hundtest på radiobjörn. Läs mer om helgens schema här.
Skånska Jakt- och Fiskemässan »  

Agria är på plats på alla tre ställen. Kom gärna förbi våra montrar för att prata en stund!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg