Folkfest på Djurens helg 2016

Det var folkfest på Solvalla när Djurens helg 2016 gick av stapeln. Under två dagar bjöds det på aktiviteter för både fyrbenta och tvåbenta familjemedlemmar. Många glada besökare provade agility och weightpull, bekantade sig med nya kattraser och testade ponnyridning. 

I helgen fylldes travbanan på Solvalla av djur och djurintresserade i alla åldrar. Mellan klockan 11.00-16.00 på lördagen och söndagen sprudlade området av aktivitet och besökarna fick chans att bekanta sig med allt från katter till kameler.

Prova på aktiviteter populära

På travbanan fanns massor av roliga aktiviteter att testa på för den som hade sin egen hund med. Det var många ägare som passade på att ge weightpull, sök, agility, freestyle och rallylydnad en chans.

Tips av Steen och autografer av Bagge i Agrias monter

I Agrias monter ringlade sig kön lång när stora och små tog tillfället i akt att fråga hundcoachen Fredrik Steen om hundträning. Många passade dessutom på att be Anders Bagge, som var på plats med sin hund Iris, om en autograf.

Under de aktivitetsfyllda dagarna uppträdde populära artister som Dollystyle och Lisa Ajax, och dessutom fanns ett minitivoli på plats för den karusellglade.

Anders Bagge hängde med Agge i Agrias monter.

Miniatyrhästarna var populära bland de yngre besökarna och lät sig villigt klappas.

Det var full fart i vår monter med tävlingar och aktiviteter.

Vissa monterbesökare var med exotiska än andra.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg