Dags för den tredje upplagan av Utemässan i Lappland

Till helgen är det dags för den tredje upplagan av Utemässan i Lappland. Under folkfesten som pågår i tre dagar bjuds det på alla möjliga aktiviteter för jakt-, fiske- och friluftsintresserade. I Agrias monter kan du dessutom få din hund värderad. 

Utemässan som riktar sig till alla hund-, jakt-, fiske- och friluftsintresserade går av stapeln på Gammplatsen i Lycksele 27-29 maj. Förra året besöktes mässan av hela 9000 personer och nu laddas det upp inför årets event. På programmet finns allt från intressanta föreläsningar och prova-på-aktiviteter till kvällsunderhållning.

Något för alla

För den hundintresserade bjuds det på hundutställning av ett flertal raser och för den fiskeintresserade finns representanter på plats som kan erbjuda utrustning för såväl fjällfisket som för den rörliga älven. Prova på och kasta i sjön, kanske blir det du som fångar öringen och kammar hem vinsten?

Den stora nyheten på årets mässa är Knivtorget som fyller hela rundan fram till Carlbergsgården. Här finns verkligen någonting för alla! På utemassan.se kan du läsa det fullständiga programmet.

Agria samarbetspartner

Agria är samarbetspartner och vi kommer givetvis att vara på plats med en stor monter. Passa på att värdera din hund hos oss och ta en fika, medan de yngre i familjen bjuds på spännande aktiviteter så som ansiktsmålning och godisregn.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg