– Det har varit ett helt fantastiskt år för oss. Mike har ställts ut i flera olika länder och utsetts till Best In Show hela tjugotvå gånger. Det är rekord i rasen, vad vi vet. Det är underbart att vinna ett så fint pris med en egen uppfödning, säger ägaren Bernice Undén.

Debonaire’s Hold Me Now är ingen gröngöling i utställningsringen utan har visat framtassarna upprepade gånger. Han är bland annat internationell utställningschampion och nordisk utställningschampion. Dessutom har han utsetts till svensk vinnare 2013, FCI världsvinnare 2014 och nordisk vinnare 2015. Till den långa raden med utmärkelser kan han nu alltså lägga till Årets utställningshund 2015.

– Vi har fått gratulationer och blommor ända från Nya Zeeland. Mike firar med att vara lika glad som vanligt, säger Bernice Undén.

Förutom äran får vinnaren ett resestipendium från Agria Djurförsäkring, som fördelar 40 000 kronor på de fyra mest framgångsrika utställningshundarna. Något som kan komma väl till pass när man åker land och rike runt på olika utställningar. 

Resultat Årets utställningshund 2015

1. Debonaire’s Hold Me Now, yorkshireterrier
2. Da Maya Huffish Copyright Woman, storpudel
3. Namupalan Bling Smack Chap, leonberger
4. Castlerock Simply Magic, flatcoated retriever