Agriaarmbandet runt var kändis handled

Agriaarmbandet är armbandet som hjälper oss att hjälpa djur som far illa. Igår kväll syntes det runt Stockholms hundkändisars handleder. Missa inte chansen att hjälpa – du också!

Köp agriaarmbandet här

I samband med lanseringen av vinet On the Nose bjöds det, med Tanja Fylking från DogArtist som värdinna, på en kändistät, för att inte tala om hundtät, mingelkväll på Strandbryggan i Stockholm. Agria köpte loss 200 Agriarmband och skänkte till eventet. Agriaarmbandens vinst går oavkortat till organisationer som hjälper djur som far illa, för närvarande till Hundstallet och katthem runt om i landet.

Richard Herrey med sin lilla Tibby.

– Vi på Agria vill göra det lättare för alla att engagera sig och hjälpa de djur som inte har en husse eller matte, berättar Patrik Olsson, affärsområdeschef på Agria och initiativtagare till projektet ”Agriaarmbandet”.

 Under kvällen uppmanades gästerna att sprida budskapet om Agriaarmbandet genom att lägga upp en bild på armbandet på instagram och hashtagga med #agriaarmbandet.

Patrik Olsson och Tanja Fylking framför det soliga hundminglandet.

– Vi valde att sponsra detta fartfyllda event med armband för att vi hoppas och tror att Stockholms ”hundkändisar” kan hjälpa oss att sprida kännedomen om Agriaarmbandet, berättar Patrik Olsson och tillägger att vi på så vis kan hjälpa ännu fler djur i behov av hjälp.

Blossom Tainton Lindquist med sin mamma Lill Sjöström och hundarna Kiara och Totti

Agriaarmbandet finns att köpa på AgriaShop och kostar 100 kronor. Genom att köpa armbandet hjälper du oss att hjälpa djur i nöd! Och du, glöm inte att hashtagga på instagram #agriaarmbandet.

Jackie Ferms engelska bulldog Nala visade stolt upp sig (för lite godis...).

Martin och Malin Nylén med sina blandisar.

 Anna Shimoda med Bostonterriervalpen Penny.

 

Gillar? 6 av 6 gillade, 5 i betyg