Nu är Carl Hedin med i Agria

Carl Hedin är dressyrryttaren som inte tvekar att testa nya vägar att gå inom ridsporten, alltid med hästens bästa i fokus. Nu startar han ett samarbete med Agria Djurförsäkring som ny profilryttare med fokus på dressyr och sociala medier.

Carl Hedin blir en del av Agria vid olika aktiviteter i sociala medier, på event, men också när det gäller kunskapsbyggande för hållbara hästar. Han är en framgångsrik dressyrryttare som också har lyckats med att profilera sig i sociala medier.

- Carl Hedin är en klockren matchning för Agria. Han är en person med sunt förnuft kombinerat med en stor dos humor, nyfikenhet och kreativitet. Han vågar göra saker på sitt vis och testa nya vägar, säger Stefan Fur, affärsområdeschef Häst och Lantbruk på Agria Djurförsäkring.

Med hjälp av Carl Hedin vill Agria rikta sig mot den yngre målgrupp som finns på Instagram, där han med framgång blivit en uppskattad profil genom att bjuda på sin vardag som dressyrryttare och hästutbildare. Med glimten i ögat förmedlar han viktiga budskap om sin syn på hästhållning och har blivit en förebild för många unga ryttare.

Carl Hedin är entusiastisk över det nya samarbetet och ser fram emot att vara med i Agria.

- Agria är ett så starkt varumärke som spelar en viktig roll inom ridsporten på flera sätt. Jag gärna vill vara med och bidra till att fler får upp ögonen för hästforskningen och arbetet med hållbara hästar, men också att lyfta event som Sweden International Horse Show och FEI EM i Göteborg nästa år, säger Carl Hedin.

Startskottet av samarbetet går under Sweden International Horse Show, där Carl Hedin kommer att vara med på autografskrivning tillsammans med Agrias övriga profiler Douglas Lindelöw, Jens Fredricson och Emelie Brolin. Carl har nyligen medverkat som side-kick i Agrias Pälspodden och gett skadeförbyggande råd om hälta.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg