Vinnarna i agilityn och montertävlingen skänkte till välgörenhet

Under Sweden International Horse Show var Agria givetvis med på Friends Arena. Landslagsryttarnas Agility presenterades av Agria och i Agrias monter pågick hashtagtävlingen #agriaälskardjur under hela helgen. De lyckliga vinnarna i tävlingarna fick själva välja vilka djurorganisationer de ville skänka vinstpengarna till.

Landslagsryttarnas agility

Vann Landslagsryttarnas agility gjorde Malin Baryard-Jonsson och Peder Fredriksson tillsammans med hundarna Mini och GIzmo. De fick själva välja till vilken organisation prispengarna som Agria bidrog med skulle gå till och  valde att stötta både hundar och hästar genom att dela prissumman på mitten och skänka hälften till Hundstallet och hälften till Svenska Hästars Värn.

Första vinnaren i hastagtävlingen #agriaälskardjur

Vann hashtagtävlingen #agriaälskardjur gjorde mässbesökaren Sofie Johansson Ström som laddade upp en fin bild på sin katt Nadine märkt med #agriaälskardjur på instagram under Sweden International Horse Show. Hon valde att skänka sin vinst till Örebro katthem.

 -          Jag adopterade min katt Nadine därifrån i våras och dom gör ett fantastiskt jobb och nu vet jag att dom är i lite extra behov av gåvor. Dessutom då det pågår en stor räddningsaktion hos dom just nu, säger Sofie Johansson Ström. 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg