Världspremiär för knockout i dressyr OCH hoppning!

För första gången någonsin avgjordes en Agrias knockout i dressyr och hoppning på Friends arena. Fyra lag med en dressyrryttare och en hoppryttare i varje gjorde upp. Vann gjorde Malin Baryard Johnsson och Charlotte Haid-Bondegaard!

Agrias knockout i dressyr och hoppning är klassen som världen aldrig förr skådat och publiken fick vara med och bestämma vinnare!

Först ut var Emelie Brolin som red mot Charlotte Haid Bondergaard. Det blev för svårt för domarna Anette Franzén Iacobaeus och Gustaf Svalling att bestämma vem som skulle så det fick publiken göra och valde Charlotte.

När dressyrryttarna ridit klart fick deras lagkompisar, Niklas Johnsson och Malin Baryard Johnsson, hoppa parallella banor. Malin Baryard var snäppet snabbare och lag Malin – Charlotte vann första omgången.

Nästa lag att göra upp var Patrik Kittel – Angelica Augustsson och Minna Telde – Jens Fredricson. Patrik och Angelica gick segrande ur striden och fick möta förra rundans vinnare.

I andra omgången var dressyrdomarna rörande överens, Charlotte var den bättre. När Malin sedan var snabbast i hoppningen stod det klart. De båda tjejerna vann och belönades med pengar, hederspriser, täcken och försäkringspremier som delades ut av Agrias VD Birger Lövgren.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg