Tack för en supervecka i Falsterbo!

AgriaAllsvenskan, intressanta seminarier, diskussioner, fantastiska medarbetare, trevliga kunder, seger i kaninhoppningen och en helt ny placering. Falsterbo har varit rakt igenom lyckat.

10 härliga dagar är nu till ända och Falsterbo Horse Show har varit ett rakt igenom lyckat evenemang för Agria Djurförsäkring. 

Det började med att Loviseholm vann AgriaAllsvenskan inför fullsatta läktare.

Samtidigt den helgen fick fyra hästtokiga ungdomar chansen att uppleva Falsterbo genom Min Stora Dag som Agria är med och stöttar.

På onsdagen och torsdagen fick Falsterbos alla tjejer och killar träffa Agrias egen riddare, riddare Franciskus i Agrias monter. Många bilder och autografer blev det.

Två av Ponnyklubbens medlemmar, Hanna och Olivia, fick gå banan med Douglas Lindelöw på fredagen. Kanske tipsade de Douglas om riktiga ponnysvängar för i samma klass blev Agrias profilryttare minsann tvåa efter Agrias andra profilryttare, Jens Fredricson. 

Lördagmorgon startade med en fullsatt avelsdebatt i Agrias monter. Medverkade gjorde Jörgen Larsson, Bo Jenå som är förbundskapten i dressyr, dressyrryttaren Rasmus Haid-Bondergaard, Agrias Stefan Fur, Per Runesson från Gränsbo,  Karl-Henrik Heimdahl VD på ASVH, Charlotte Haid-Bondergaard och Tobias Hansson, uppfödare och ett 50-tal Agriakunder. 

På lördagskvällen vann Team Agria den prestigefyllda kaninhoppningen mot Team Folksam. I Team Agria fanns Charlotte Haid-Bondergaard och Douglas Lindelöw.

Team Folksam, Daniel och Alexander Zetterman, var något besvikna men de fick i alla fall hederspriser av Agria. 

 

På söndagen kunde vi konstatera att det varit en extremt lyckad vecka. Vi är glada över vår nya monterplacering och vill tacka alla som kommit och hälsat på i vår monter. Välkomna tillbaka nästa år!

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg