- De ska få en upplevelse utöver det vanliga, lovar Stefan Fur, Affärsområdeschef Häst hos Agria Djurförsäkring som arrangerar drömhelgen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet och Stiftelsen Min Stora Dag.

Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar att uppfylla sina önskedrömmar. För hästälskare är tävlingarna i skånska Falsterbo en fantastisk upplevelse. De senaste åren har flera ungdomar fått åka till tävlingarna genom stiftelsen och samarbetet med Agria Djurförsäkring.

- Målet med Min Stora Dag är att ge ungdomarna en upplevelse som distraherar dem från sina sjukdomar. Det ska vara som en belöning. Syftet är att de ska känna sig som alla andra. Falsterbo är ett fantastiskt event som ungdomarna tycker är spännande, säger Maria Bah Schilling från Min Stora Dag. 

Agria Djurförsäkring stöttar Stiftelsen Min Stora Dag genom att varje år genomföra upplevelsedagar för svårt sjuka barn och ungdomar.

Om Min Stora Dag

Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med svåra sjukdomar att förverkliga sina önskedrömmar. Min Stora Dags mål är att ge barnen någonting underbart att drömma om när dagarna är långa och behandlingarna tuffa. 

Närmare 2 000 barn per år får ett välbehövligt avbrott i sin sjukhusvistelse tack vare stiftelsen, som drivs med hjälp av bidrag från andra stiftelser, företag och privatpersoner.