Lördag på Horse Show: Landslagsagility, autografskrivning och show

Lördagen på Friends arena bjöd som vanligt på mycket show och spännande tävlingar. Stjärnryttarna tävlade i agility med coacherna Fredrik Steen och Anders Bagge i ryggen och kvällen avslutades med internationell hoppning.

Team Bagge med Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson tog hem segern i Landslagsagilityn. Fredrik Steens lag gav team Bagge tufft motstånd, men stötte på lite problem både för hundar och ryttare, dock visade de upp sann showanda med spex och stoj på arenan. Steen verkade inte allt för besviken då han och Bagge kramades om efter tävlingarna.

Team Bagge tog hem segern, med Malin Baryard Johnsson och Peder Fredricson.

Peder gav allt på plan med en hund som var snabbare än blixten.

Vänskaplig kram mellan Anders Bagge och Fredrik Steen, trots konkurenter.

Djur- & människokändisar i Agrias monter

I Agrias monter var det som vanligt fullt ös, med allt från autografskrivning till kaninhoppning. Montern har haft besök av Lilla Nymo, minigrisarna Sonny och Roger, papegojor, miniatyrhästen Sassy och sist men inte minst kaniner som bjöd på kaninhoppning. Det var inte bara djur på plats, utan även kändisar som Anders Bagge och Fredrik Steen som skrev autografer så pennorna brann. Programmet för söndagen är minst lika fullspäckat, så kom och besök oss om du är på plats.

Långa köer till autografskrivning med Fredrik Steen och Anders Bagge.

Lilla NyMo och miniatyrhästen Sassy hejade på alla besökare i Agrias monter.

Show i sann Horse Show-anda

Som vanligt var Friends fylld med spänning, tävling och show. Vi fick se allt från de allra minsta, i ponnygalopp och fälttävlan, till de stora stjärnorna i hoppning. Arenan sprakade av fyrverkerier, glitter och stjärnryttare. Applåderna ekade när Alizée Froment körde Grand Prix-dressyr utan träns och sadel. Lika uppskattat var Lorenzo med sitt nummer med 12 hästar i full frihet, där han bland annat stod upp på hästarnas ryggar när de hoppade över hinder. Agrias bloggare, fyrspannskusken Johan Dengg, tävlade och vann mot ponnykusken på en fartfylld bana med svåra utmaningar, som Johan och hans team klarade galant.

Johan Dengg med sitt team fick sig en hård match mot ponnyspannet.

Duktiga ponnyer med ryttare på ponnyfälttävlan.

Stämningsfullt nummer på arenan.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg