Klart för start i Scandinavium

Douglas Lindelöw och Udermus i Göteborg 2015. Missa inte intervjun med Douglas i vår monter, på fredag klockan 15.00. Foto: Roland Thunholm

Idag startar hästfesten Gothenburg Horse Show, med fem dagar av sport på högsta nivå. Världscupfinalerna i dressyr och hoppning lockar flera av världens bästa ryttare, och i Agrias monter bjuder vi på intressanta aktiviteter varje dag. 

Förutom att du så klart kan komma förbi och prata försäkringar, handla i AgriaShopen eller tävla – missa inte våra mässerbjudanden! - så dyker även Agrias profilryttare Douglas Lindelöw upp i montern. Douglas hamnade precis utanför världscupfinalen i hoppning, men är på plats i Göteborg för att rida kringklasserna. 

På långfredagen kommer Douglas till vår monter, tillsammans med Lena Zeiloth från Eklunda Stuteri. Douglas har sedan många år ett samarbete med Eklunda, som bland annat är delägare i hans Udermus - valacken har varit Douglas partner i världscuphoppningarna under de senaste månaderna och kommer till start i Göteborg. 

Lena Zeiloth driver sedan 30 år tillbaka Eklunda Stuteri tillsammans med sin familj. På Eklunda finns förutom hingstar och unghästar, även seminstation, uppfödning och utbildning.

- Vi vill gärna ha ett ben i varje läger, hålla på med både avel och sport. Vill man kunna producera sporthästar så måste man vara insatt i sporten. Jag tror det lönar sig att vara en modern uppfödare, säger Lena Zeiloth.

Missa inte intervjun med Douglas och Lena i vår monter på fredag klockan 15.00! 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg