Häng med Agria i Göteborg

Foto: Stefan Söderström

Göteborg Horse Show närmar sig och hästvänner från hela Sverige söker sig till Scandinavium under påskhelgen. Agria är en av huvudsponsorerna och finns så klart på plats, med monter på mässan och i foajén.

Världscupfinalerna i dressyr och hoppning är påskens höjdpunkt i Göteborg, där flera av världens bästa ryttare finns på plats för att rida om titeln som världscupmästare – bland annat dressyrdrottningen från Storbritannien, Charlotte Dujardin, som vann både 2014 och 2015 med sagohästen Valegro. För svensk del är Patrik Kittel och Tinne Vilhelmson Silfvén klara för start, även om en deltävling återstår innan finalen.

I hoppfinalen finns Henrik von Eckermann med som ensam svensk i startfältet, medan Agrias profilryttare Douglas Lindelöw står beredd som andra reserv.

I Agrias monter händer det grejer under hela Göteborg Horse Show, vi finns på plats från torsdag till måndag. Kom förbi och prata försäkringar, handla i AgriaShopen eller tävla – missa inte våra mässerbjudanden!  

I foajén håller Agrias Ponnyklubb hov, med aktiviteter för de yngre hästälskarna. Förra årets insamling, där Ponnyklubben sålde guldrosetter och skänkte pengarna till Barncancerfonden, fortsätter även i år. 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg