Fredag på Horse Show: Knockout och Champion of the Youngsters

Agrias bloggare Emelie Brolin lyckades ta en hedrande andraplats i knockouten och toppryttarnas sjuåringar värmde upp inför söndagen. Det var full fart på Sweden International Horse Show på fredagen. 

-         Det bästa med Sweden International Horse Show är  publiken. Jag och Briman gillar applåder och det var härligt att bli framhejad. Jag kunde se att Briman njöt av uppmärksamheten, säger Agrias bloggare Emelie Brolin.

Knock Out Mixed

I Knock Out Mixed bildade hopp- och dressyrryttare lag för att tävla i en kombinerad duelltävling i hoppning och dressyr. Agrias bloggare Emelie Brolin på sin Briman bjöd tillsammans med Helena Persson på en riktig show. Påhejade av publiken lyckades de två tillsammans ta en hedrande andraplats. Vann gjorde Tinne Wilhelmsson Silfvén och Peder Fredricson. Stämningen på Friends var medryckande vilket uppskattades av både ryttare och hästar.

Warm up för toppryttarnas unghästar

I unghästhoppningen som presenterades av Agria värmde dessutom toppryttarna och deras sjuåringar upp inför söndagens final. Där bjöds på många fina rundor men snabbast för dagen runt banan var Elin Sjögren på West Side River. 

Malin Baryard-Johnsson med hästen Second Chance i Champion of the Youngsters.

Agriabloggaren och hundcoachen Fredrik Steen med lilla NyMo i Agrias monter.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg