Agria stod som klassvärd för världscupfinalen i dressyr, som avgjordes på lördagkvällen. Tyska Isabell Werth var storfavorit - som världsetta och dressyrens okrönta drottning - och hon levererade ännu en gång med sin stjärna Weihegold. 
Som hederspris delade Agria ut en specialgjord häststaty.

I hoppningens världscupfinal var det också en tippad segrare, när Steve Guerdat från Schweiz tog sin tredje titel som världscupvinnare på söndagen. Peder Fredricson stod för en fantastisk bedrift, när han red in sig på prispallen genom en slutlig bronsplats.

Samtliga ryttare passade på att hylla den fantastiska publiken, som är otroligt kunnig och sportslig, och gör att Gothenburg Horse Show är en av ryttarnas absoluta favorittävlingar.

Välbesökt monter

I Agrias monter på EuroHorse var det full fart under hela veckan, när besökarna handlade produkter, pratade försäkringar med ombuden och tävlade mot Agrias ryttarprofiler i djurkunskap.
Hos Ponnyklubben roade sig de yngre besökarna - bland annat hoppade de tvåbenshoppning och köpte guldrosetter, till förmån för Barncancerfonden och Almers hus.