Douglas femma i världscupen!

Hans fjärde världscupstävling slutade med en femteplats. Agria Djurförsäkrings profilryttare Douglas Lindelöw och Casello blev femma i Göteborg.
- Nu ska Casello bli ordentligt bortskämd, lovade Douglas efter bragden.

Det har inte blivit någon blågul rosett under Göteborg Horse Show men femteplatsen i världscupen är hans högsta placering någonsin.

– Jag har haft en riktigt bra helg med många fina placeringar. Mina tre hästar har skött sig super, konstaterade en nöjd Douglas Lindelöw.

Han själv har faktiskt också skött sig med bravur och han har fått mycket beröm av landslagsledning och tränare för sin ridning. Alla hans tre hästar, Talina, Balahe och såklart Casello, har varit placerade.

– Nu i världscupen så hade jag inte kunnat rida fortare än vad jag gjorde. Vad de andra gör kan jag inte göra så mycket åt, sa Douglas.

Belönas med godis

Klassen vanns av belgaren Nicola Philipaerts tätt följd av Marcus Ehning och Maikel van der Vleuten. Malin Baryard Johnsson kom på en fjärde plats.

– Nu ska Casello bli ordentligt bortskämd. Han ska få mycket godis och sova länge, sa Douglas.

Göteborg Horse Show var säsongens sista inomhustävling för ekipaget. Om ett par veckor startar utomhussäsongen i italienska Arezzo.

– Casello ska få gå lite lägre klasser så det blir lätt för honom. Han är en riktig fighter så vi ska behålla gnistan.

Årets stora mål för ekipaget är att få vara med i ett par superlegaue hoppningar och såklart i Falsterbo.

– Det kommer också ett VM, säsongen är lång och det här kan ge ringar på vattnet, sa en hoppfull Douglas Lindelöw.

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg