Agria på plats i Falsterbo

Maskoten Anton finns på plats på Falsterbo Horse Show Foto: Sophia Maule

Snart är det dags för årets upplaga av Falsterbo Horse Show och Agria är på plats med erbjudanden och tävlingar. Som traditionen bjuder anordnar vi även i år frukostseminarium, har roliga tävlingar och såklart - pratar försäkringar med er!

Erbjudanden och tävlingar

Falsterbo Horse Show är ett populärt inslag i hästsveriges sommar, och många väljer att starta semestern just där. Som vanligt finns Agria på plats från början den 7 juli till sista dagen den 15 juli. Tecknar du försäkring på plats i montern kan du välja mellan 20 % rabatt på försäkringen eller 200 kronor värdecheck i vår shop i hästmontern. I montern kan du prata försäkring för både häst och sällskapsdjur med våra kunniga medarbetare.

Även i år delar SWB monter med oss, så kom gärna förbi och prata svenskfödda hästar, avel och hingstval med deras experter. 

Ponnyklubbens maskot Anton finns på plats i montern, här kan du också gå på tipspromenad, fiska fiskedamm och hitta på andra roliga saker med Ponnyklubben som exempelvis tvåbenshoppning.

Frukostseminarium- Vill du nå dina ridmål? 

Har du en plan för de framgångar som du drömmer om? En plan för hur den vardagliga träningen steg för steg bygger det du vill uppnå under en säsong eller kommande år? Hur fördelar du tiden, träningspassen, ridövningar, vila, variation av underlag och intensitet? Missa inte årets upplaga av vårt populära frukostseminarium där temat är "Vill du nå dina ridmål? Planera din träning."

Expertpanelen består av:

  • Agnes Fabricius
  • Jens Fredricson
  • Carl Hedin
  • Douglas Lindelöw

För mer information om hur du anmäler dig, läs mer i vårt facebookevenemang

Ryttarträning med Johanna Wahlund

Under Falsterbo Horse Show kommer fysioterapeuten Johanna Wahlund med hjälp av Agrias profilryttare erbjuda morgonträning i vår monter med praktiska övningar för ryttare. Johanna är fysioterpaeut med mycket fokus på ryttare och arbetar bland annat med teamet på Grevlundagården.

-  Ryttare har sällan tid att gå till ett gym, byta om och använda träningsmaskiner, därför visar vi huvudsakligen övningar som inte kräver speciell utrustning. En så enkel övning som att regelbundet stå på ett ben kan till exempel göra stor skillnad, säger Johanna Wahlund.

 

Detta händer på Falsterbo

Onsdag 11 juli

13-14 - Ponnyklubben tvåbenshoppning

Plats: Family Corner

Fredag 14 juli

09.15-09.45 - Ryttarträning med Johanna Wahlund, Emelie Brolin och Carl Hedin

Plats: Agrias monter

13-14 - Ponnyklubben tvåbenshoppning

Plats: Family Corner

Lördag 14 juli

8.45- 9.30- Frukostseminarium "Vill du nå dina ridmål? Planera din träning"

Plats: Agrias monter

OBS! För mer information om hur du anmäler dig, läs mer på vårt Facebook-evenemang: 

13-14 - Ponnyklubben tvåbenshoppning

Plats: Family Corner

14.50-15.20 - Ryttarträning med Johanna Wahlund och Victoria Almgren

Plats: Agrias monter

Söndag 15 juli

09.15-09.45 - Ryttarträning med Johanna Wahlund 

Plats: Agrias monter

Gillar? 1 av 1 gillade, 5 i betyg