Agria och Länsförsäkringar sponsrar EM

Den 21-27 augusti 2017 samlas Europas bästa ryttare och kuskar i Göteborg för att göra upp om medaljerna i hoppning, dressyr, körning och paradressyr under EM. Agria Djurförsäkring går in som evenemangets första huvudpartner, tillsammans med Länsförsäkringar.

– Vi kan nu stolt presentera Länsförsäkringar och Agria som huvudpartners till evenemanget. De har lång erfarenhet av engagemang inom ridsporten, bland annat är de fortsatt sponsorer i årliga Gothenburg Horse Show, arrangerad av Got Event. Vi ser fram emot ett givande samarbete och ett fantastiskt gemensamt evenemang, säger Johan Pagerup, sponsoransvarig för FEI EM i Ridsport 2017.

Europamästerskapen genomförs vartannat år och samlar 300 av Europas bästa ryttare och kuskar för att göra upp om medaljerna i hoppning, dressyr, körning (fyrspann) och paradressyr. I augusti 2017 är det Göteborg som står värd för EM. Hoppning och dressyr kommer att gå på Ullevi, medan övriga grenar hålls på Heden och i Slottsskogen i Göteborg. För att nå många ridsportintresserade är det fritt inträde till grenarna körning och paradressyr.

– Ett mål med evenemanget FEI EM i Ridsport 2017 är att sänka trösklarna till ridsporten och göra det mer tillgängligt för alla, vilket ligger helt i linje med vår ambition. Ett mästerskap mitt i Göteborg ger fantastiska förutsättningar för detta, säger Ann Sommer, vd Länsförsäkringar Sak och styrelseordförande i Agria Djurförsäkring.

– EM ger oss en utmärkt plattform för aktiviteter och möten med alla hästvänner, säger Stefan Fur, affärsområdeschef, Häst & Lantbruk på Agria Djurförsäkring.

Boka biljetter och läs mer om FEI EM 2017 

Gillar? 0 röster, ej betygssatt 0 av 0 gillade, NaN i betyg