Agrias Vänner

Erbjudanden till dig med Agriakortet

Har du ett Agriakort? Då kan du ta del av erbjudanden som Agrias vänner har tagit fram för dig som är djurägare. Nedan hittar du våra vänner och dess aktuella erbjudanden. 

Önskar du att få erbjudanden i din e-post?
Anmäl dig till Agriakortets nyhetsbrev  

Agriakortet

AniCura

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011 som den första sammanslagningen av djursjukhus i Norden. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. 

Anicura

 • 5 procent rabatt på allt foder i butik
 • 25 procent rabatt på grundvaccination för hund (DHPPI) upp till 15 månaders ålder
 • 25 procent rabatt på grundvaccination för katt (kattpest och kattsnuva) upp till 15 månaders ålder

Gäller ej verksamheterna i Sundsvall, Östersund, Härnösand, Åre, Kumla och Örebro (Bista).

Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Agria Djurförsäkring

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Agria Djurförsäkring

 • 300 kronor rabatt på din fasta självrisk
 • Årsavgiften för Agriakortet får du tillbaka på försäkringspremien (värde 195 kronor)
   
  Erbjudandet gäller för dig som har ditt djur försäkrat hos oss. Läs mer här hur du tar del av erbjudandet för den fasta självrisken. Årsavgiften får du automatiskt tillbaka på din försäkringspremie.

Nordic Choice Hotels

Välkommen till Nordic Choice Hotels, en av Nordens största hotellkoncerner med fler än 180 hotell på över 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum. Inom Nordic Choice Hotels finns kedjorna Comfort, Quality Hotel, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion Hotel samt Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Nordic Choice Hotels erbjuder innehavare av Agriakortet rabatter på våra hotell. För bokning följ länkarna nedan:

Nordic Choice Hotel

Logga in på Mitt Agriakort

 • 15 procent rabatt på hotellvistelser fredag - söndag.

  För mer information om erbjudandet samt bokning logga in på Mitt Agriakort på ovan länk och klicka på "Se alla erbjudanden och rabatter". Inloggning sker med Mobilt BankID.
  Information om erbjudanden samt rabattkuponger och länkar skickas även ut i Agriakortets nyhetsbrev.

Evidensia Djursjukvård

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi är marknadsledande med över 90 djursjukhus och kliniker i Norden, varav 60 i Sverige - från Boden i norr till Näset i söder. Vi erbjuder allt från basvård till avancerade vårdinsatser. För djur och djurägare innebär det trygg veterinärvård, dygnet runt – året om!

Evidensia Djursjukvård

 • 25 procent rabatt på grundvaccination (hund/katt/häst) upp till 15 månaders ålder.

  Säg till att du betalar med ditt Agriakort för att vara säker på att få din rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Dogtech

Dogtech utvecklar och tillverkar högkvalitativa skyddsprodukter för arbetande hundar. Vår affärsidé är att med ny teknik och nya material skydda våra arbetande hundar. Vi tillverkar framförallt mjuka skydd för väktarhundar, jakthundar samt polis- och militärhundar.

Dogtech

 • Agria ger 100 procent självriskreducering på både fast och rörlig självriskavgift oavsett skadans art när hunden använt våra skyddsvästar under jakt eller träning.  

Wången

Travsportens riksanläggning Wången är ett naturskönt utbildningscentrum mellan Åre och Östersund med världsunik forskning kring trav- och islandshästar. Här finns ett förstklassigt wärdshus med mysigt hotellboende och jämtländska specialiteter på menyn.

Passa på att njuta av milsvid utsikt från våra utomhusjacuzzis och besök vårt Active stable, framtidens datoriserade hästhållning, eller varför inte bekanta dig med någon av de fyrtiotalet travhästarna i en fartfylld testkörning längs skogsvägar eller på travbanan? Boka ditt boende på Wångens wärdshus genom att ringa 0640-174 17, uppge Agrias vänner vid bokning.

Wången

Logga in på Mitt Agriakort

 • 10 procent rabatt på hotellboendet

  För mer information om erbjudandet samt för bokning logga in på Mitt Agriakort på ovan länk och klicka på "Se alla erbjudanden och rabatter". Inloggning sker med Mobilt BankID.
  Information om erbjudanden samt rabattkuponger och länkar skickas även ut i Agriakortets nyhetsbrev. 


RS Mustang®

RS Mustang® har i snart 30 år arbetat med stallströ och ständigt utvecklat produktkvaliteten. Idag är vi marknadsledande på torvströprodukter och Nordens enda kompletta ströproducent med tillverkning av torv, torvmix, kutterspån, pappersströ, halm-spån- och rapspellets. År 2010 förvärvades Mustangfoder och vi är därigenom marknadsledande på müslifoder och har ett mycket bra pelleterat hästfoder. Hela fodersortimentet är tillverkat av närproducerad svensk spannmål av högsta kvalitet.

RS Mustang

Logga in på Mitt Agriakort

 • 5 procent rabatt på stallströ

  För mer information om erbjudandet samt bokning logga in på Mitt Agriakort på ovan länk och klicka på " Se alla erbjudanden och rabatter" Inloggning sker med Mobilt BankID.
  Information om erbjudanden samt rabattkuponger och länkar skickas även ut i Agriakortets nyhetsbrev.

Equi Tours

Equi Tours är landets största arrangör av resor med inriktning på hästsport!
Vi arrangerar årligen resor till några av världens största arrangemang inom ridsport, trav och galopp. Dessutom arrangerar vi ridresor, studieresor och skräddarsydda företags – och gruppresor. Vi känner hästfolk över hela världen och samarbetar med en rad svenska organisationer inom sport och avel. Därför kan vi ge våra resenärer tillgång till upplevelser och kunskap som ingen "vanlig" researrangör kan erbjuda.

Equi Tours

Logga in på Mitt Agriakort

 • 5 procent rabatt på resebokning

  För mer information om erbjudandet samt bokning logga in på Mitt Agriakort på ovan länk och klicka på " Se alla erbjudanden och rabatter" Inloggning sker med Mobilt BankID.
  Information om erbjudanden samt rabattkuponger och länkar skickas även ut i Agriakortets nyhetsbrev.

Torstensons

Sveriges största hästtransportcenter levererar små och stora hästlastbilar från åtta olika tillverkare. Vi har alltid mycket begagnat hemma. Vi kan all typ av finansiering och har Sveriges största serviceverkstad.

Torstensons (tidigare VHTC) har allt du behöver för att transportera din häst!

Torstenssons/VHTC

 • Extrautrustning i samband med köp av hästtransport; välj mellan trådlös kameraövervakning eller sadelskåp av modell ”Winnie” till ett värde av 4995 kr. Säg till att du att du har ett Agriakort för ta del av erbjudandet.

  Säg till att du att du har ett Agriakort för ta del av erbjudandet. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.
 


Renteo

Hyr en hästlastbil till din tävlingshelg via Renteo. Alla uthyrningsfordon har B-körkort som krav och i ett rikstäckande nätverk av uthyrningsombud. Alla bilar som hyrs ut är säkerhetsklassade och uppfyller krav på säkerhet och försäkring. Ombuden finns på 29 orter runt om i Sverige. För bokning ring  021-64007 eller besök vår hemsida.

Renteo

 • 10 procent rabatt på hyra av hästlastbil (bokningen sker via renteo.se och rabatten dras av vid betalning av hyran)

  Bokningen sker via renteo.se och rabatten dras av vid betalning av hyran. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.